- MALZEMELER
- 3 parça tavuk göğsü
- 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 paket portobello mantarı(normal mantar da kullanabilirsiniz)
- 1 su bardağı beyaz şarap (üzüm sirkesi de kullanabilirsiniz)
- 1 tatlı kaşığı mercanköşk
- 1 tatlı kaşığı biberiye
- 1 tatlı kaşıı kekik
- 3 diş sarımsak
- Tuz, karabiber
YAPILIŞITavuk göğüslerini baharatlar ve zeytinyağıyla birlikte iyice yoğuralım. Kızgın tencerede tavuklarımızı kızartalım. Dinlenmesi için biraz bekletelim ve bu arada aynı tavada mantarları soteleyelim. Sarımsağıda ekleyip biraz daha soteleyip beyaz şarabı veya üzüm sirkesini de ekleyip bir taşım kaynatalım. Tavuklarımızı da dilimleyip karışım içine atalım. 5 dk. daha pişirip servis edebilirsiniz.Afiyet Olsun.
Sosyete Tavugu
03:08 |
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder